Говори Сен Жермен – Работа с вашето ДНК


Нека да поговорим за моделът, по който вибрация, намерение и проявление се вплитат в едно в живота и как вие може да движите тази енергия. Тя излиза от вас в различни посоки: нагоре, надолу, навън, навътре. Енергия, която излъчвате и би ви помогнала в сътворяването на ежедневния живот.

Споделям това, защото знаейки го, вие може лесно да навлезете в себе си, да намерите онази малка частица, която е свещена, и благодарение на нея, да излъчвате енергия в различни форми. Понякога във вид на спирала, друг път, наподобяваща стълб; разнообразието е голямо. Вие изпращате навън частици светлина и намерение, създавате поддържащ модел, който ви е необходим в живота.

Аз вървях някога на Земята. Знам, какво означава да съществуваш във физическата реалност. Имал съм различни прераждания, когато магията беше част от живота. Способностите ми бяха вътрешно отражение на знанието, което носех и увереността, че мога да ги приложа на практика. И така, аз го правех. Проявявах предмети в ръцете си, променях времето, извиквах животни да се появят и да прекарат време с мен. Можех да го правя, защото създавах с мисълта си онова, което исках. Отварях ръцете си и то беше в тях. В това време, енергиите бяха наистина тежки и плътни. Мнозина от вас сте го правили дори тогава!

Вие носите спомените за тайнството на магията във вашето ДНК. Те са божествени атрибути и са на ваше разположение. Когато търсите нещо в живота, било то изобилие, партньор, работа, къща, семейство, каквото и да желаете, влезте навътре в себе си, работете над това и осъзнайте вълните от енергия, която изпращате извън вас. Знайте, че всичко се създава първо на клетъчно ниво, преди то да придобие физическо проявление и да се манифестира в живота ви. Може да анализирате или просто да го приемете.

Аз се завръщам на Земята по-често от преди. Вървя редом с много от вас, когато практикувате проявлението в ежедневие си. Повечето не могат да осъзнаят, че са подпомагани от много други Ангели по време на този преходен период. Животът винаги е бил преходен. Наречете го време за интеграция и рекалибрация на човечеството. Така ми харесва.

~ Shelly Dressel

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments